Kompetencer – Hvad vi kan hjælpe dig med

Gennem uddannelse og praktisk erfaring med bogføring og økonomiservice, har vi tilegnet os en bred vifte af kompetencer, til gavn for mindre virksomheder.

Bogholder-med-lommeregner

Det er vores erfaring, at mange små selvstændige virksomheder ofte har problemer med bogføringen og regnskaberne. Vi ser ofte, at økonomien i virksomheden egentlig er god og solid, men grundet manglende strukturering og manglende økonomistyring, forsvinder overskuddet ud af virksomheden. Det kan vi hjælpe med at forebygge.

Samtidig snyder mange små selvstændige sig selv for fradrag de egentlig er berettiget til, så også der vil vi kunne være behjælpelige. Ofte kan de ubrugte fradrag vi får fundet, sørge for at langt over halvdelen af vores regning bliver betalt. Og det er vel også værd at tage med, ikk’?

Vi ved at moms og skat kan være en pine for mange. Hvornår er det nu lige momsen skal indberettes og hvornår skal den betales? Og hvad med skatten, hvor meget skal jeg af med der og er der noget jeg kan gøre for at reducere min skattebetaling? Det kan give mange grå hår i hovedet, at gå og tænke over sådanne ting, men også her er vi kompetente og kan hjælpe og rådgive, så du slipper billigst.

Skal du have revideret dit regnskab, kan vi også hjælpe med klargøring af regnskab til revisor, så du i sidste ende ikke skal betale for mange timer, ved en dyr revisor.

Har du spørgsmål om hvad vi kan gøre for netop dig og din virksomhed, skal du være hjertelig velkommen til at kontakte os via kontaktformularen, på e-mail: mark@isda.dk eller på tlf.: 60464241